VÅRA TJÄNSTER

Tjänster

Abonnemang

Vi ser över ert avtal och jämför det mot hur marknaden ser ut idag. Att välja telefonilösningar för företag har aldrig varit lättare.

Som operatörsoberoende kan vi rekommendera och föreslå de abonnemang som passar ert behov bäst. Vi utgår därför från era behov och föreslår en skräddarsydd lösning som lever upp till era krav och önskemål.

Växel

Växeln är det första man möts av på ert företag, vi projektleder och sätter upp rätt lösning så ni sparar tid och ej missar några viktiga samtal.

Vilken mobilväxel fyller era behov? Select Telecom hjälper er hitta den växel som passar era behov och finns med hela vägen från projektets start fram tills driftsättning. Vår projektavdelning i samråd med ansvarig säljare finns sedan tillgängliga för er under hela avtalstiden vid behov av support.

Hårdvara

Dela upp kostnaden för era telefoner eller leasa med försäkring? Vi anpassar oss efter er och era önskemål och behov.

Vill du dela upp din betalning eller betala direkt? Vi anpassar oss efter vad som passar er bäst. Du har även full support hos Select Telecom under hela avtalstiden.

Att välja telefonilösningar för företag har aldrig varit lättare…

Möte

Kostnadsförslag

Uppföljning

Ett axplock av kunder

Ett axplock av kunder

Samarbetspartners

”Företagstelefoni i sin enkelhet” handlar om att ni ska förstå er lösning, men även om att vi lyssnar och tar till oss era behov.

FÖLJ OSS

2020 Copyright Select Telecom AB

Vi ringer upp dig