OM FÖRETAGET

om företaget

”Företagstelefoni i sin enkelhet”

Select Telecom är en oberoende leverantör av operatörstjänster. Vi tillhandahåller de olika operatörernas produkter på den svenska telekommarknaden. Vi jobbar lokalt utifrån våra två kontor i Växjö och Norrköping där vårt ledord företagstelefoni i sin enkelhet genomsyrar hela vår verksamhet. Idag är vi tio medarbetare med en ambition att fortsätta växa på den svenska telekommarknaden – alltid med en närhet till våra kunder. Vi värdesätter den personliga kontakten och att alltid finnas till hands under hela avtalsperioden.
”Företagstelefoni i sin enkelhet” handlar om att ni ska förstå er lösning, men även om att vi lyssnar och tar till oss era behov. Med oss får ni rätt saker på rätt plats. Vi hjälper er att välja rätt leverantör efter era behov och önskemål.

KVALITET

Vår verksamhet genomsyras av kvalité. Vi lämnar inget till slumpen utan jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar.

ENKELHET

Enkelhet handlar om att våra kunder alltid ska förstå sin lösning. Därför går vi alltid igenom den med er personligen.

ENGAGEMANG

Vi arbetar alltid med ett personligt engagemang och lokal närvaro. Du som kund ska känna dig prioriterad och få snabb hjälp vid behov.

FÖRTROENDE

Vi håller alltid vad vi lovar. Genom ett startk förtroende ska vi bygga långvariga kundrelationer tillsammans.

”Företagstelefoni i sin enkelhet” handlar om att ni ska förstå er lösning, men även om att vi lyssnar och tar till oss era behov.

FÖLJ OSS

2020 Copyright Select Telecom AB