Företagstelefoni Norrköping

Företagstelefoni i sin enkelhet

Företagstelefoni Norrköping

Företagstelefoni i sin enkelhet

Företagstelefoni Norrköping

Har ni en telefonlösning idag som inte fungerar som ni önskar? Genom att jobba lokalt sida vid sida med er kan vi snabbt vara på plats om problem eller frågor uppstår. Det är så vi hjälper våra kunder och partners att alltid vara tillgängliga och mobila. Vi ser över era befintliga lösningar och hittar en skräddarsydd lösning som täcker era behov och underlättar kommunikationen i er för övrigt stressiga vardag. Vi erbjuder företagstelefoni som effektiviserar såväl era interna som externa kommunikationsvägar. Företagstelefoni ska vara en hjälpande hand och för att kunna erbjuda er den absolut bästa servicen erbjuder vi en helhetslösning från start till mål.

LUTA DIG TILLBAKA

SÅ SKÖTER VI er TELEFONI

Företagstelefoni i sin enkelhet

FÖRETAGSTELEFONI

Abonnemang

Växel

SUPPORT

Hårdvara

Har ni en telefonlösning idag som inte fungerar som ni önskar? Genom att jobba lokalt sida vid sida med er kan vi snabbt vara på plats om problem eller frågor uppstår. Det är så vi hjälper våra kunder och partners att alltid vara tillgängliga och mobila. Vi ser över era befintliga lösningar och hittar en skräddarsydd lösning som täcker era behov och underlättar kommunikationen i er för övrigt stressiga vardag. Vi erbjuder företagstelefoni som effektiviserar såväl era interna som externa kommunikationsvägar. Företagstelefoni ska vara en hjälpande hand och för att kunna erbjuda er den absolut bästa servicen erbjuder vi en helhetslösning från start till mål.

Som operatörsoberoende kan vi rekommendera och föreslå de abonnemang som passar ert behov bäst. Vi utgår därför från era behov och föreslår en skräddarsydd lösning som lever upp till era krav och önskemål.

Vilken mobilväxel fyller era behov? Select Telecom hjälper er hitta den växel som passar era behov och finns med hela vägen från projektets start fram tills driftsättning. Vår projektavdelning i samråd med ansvarig säljare finns sedan tillgängliga för er under hela avtalstiden vid behov av support.

Vi hjälper med er driftsättning så allt fungerar optimalt redan från första dagen.

Vill du dela upp din betalning eller betala direkt? Vi anpassar oss efter vad som passar er bäst. Du har även full support hos Select Telecom under hela avtalstiden.

Våra partners

För att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna har vi många samarbetspartners och leverantörer i vår portfölj.

 

Kunder tycker till

En av fördelarna med att vara kund hos oss är att vi inte enbart säljer färdiga paketlösningar. Istället lägger vi tid på att ta reda på vad våra kunder verkligen behöver. Här hittar du några exempel.

FÖRETAGSTELEFONI I SIN ENKELHET